Yoga met je Kind

Yoga met je Kind1Yoga met je Kind is een hele leuke manier om met je kind (of met je papa of mama, het is maar hoe je het bekijkt) te doen.

Het uitgangspunt is de kinderyoga, meer info daarover hier, je doet als ouder mee met deze yoga. Mijn uitnodiging is dat je meegaat in de beleving en de fantastie van je kind(eren). Misschien een beetje wennen in het begin, misschien spring je er zó in, het maakt niet uit.

Yoga met je kind is samen yoga doen.

Veel van de oefeningen zijn gericht op “samen” , het samen eens zwemmen door de zee als een haai is al leuk, maar je kind helpen bij een mooie boom zijn, en die hulp terugkrijgen is natuurlijk heel mooi.

Ik geef oefeningen die heel leuk en fijn zijn om samen thuis te doen, zo kunnen jullie de thuisblijvers ook nog meenemen en zelf de dag fris beginnen met een zonnegroet voor kinderen.

Soms geef ik deze les ook op zaterdagochtend! Mail mij dat je belangstelling hebt. Ik geef je de data door.

Kom gezellig meedoen! Geef wel aan dat je belangstelling hebt via mijn contactformulier.