Kinderyoga in Den Haag

Kinderyoga in Den Haag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Kinderyoga is leuk!

Iedereen kan yoga, het gaat er namelijk niet om dat je het GOED doet, het gaat erom dat je doet wat je kan. En als je daar wat relaxter mee leert om te gaan merk je dat je veel meer kan dan je dacht! Heel grappig.

Ik gebruik veel dieren in mijn lessen, je mag je voorstellen hoe je kan brullen als een leeuw, zo stevig staat als een berg of zo stil bent als muisje.┬áDus.. we gaan niet een uur lang met onze benen gekruist en onze ogen dicht niets zitten doen. We doen eigenlijk best wel veel! Het ‘slapen’, de ontspanning aan het einde van de les is eigenlijk waar de meeste mensen aan denken bij yoga, dat is het laatste kwartier. Ik vertel een verhaaltje, jullie volgen dat in je hoofd en soms tekenen we er nog over. Of we kleuren een mandala.

Ik verzin elke les een thema en kies daar de oefeningen met je adem, je lijf en soms ook leuke samenwerkingsoefeningen bij uit.Kinderyoga1

Zo is elke les anders… en zie je soms toch dezelfde dingen voorbij komen:-).

Enne… bij yoga mag gelachen worden, bij mijn yoga wel in elk geval.

Ik hoop je een keer in mijn les te zien!