Ik masseer OOK!

Ik masseer OOK! is een leuke workshop als jij wilt leren hoe je je vrienden/vriendinnen of je papa of mama over de kleren heen kunt masseren.

Ik kwam op dit idee omdat ik op scholen, in de klas, les geef hoe je elkaar lekker kan masseren en in de kinderyogalessen die ik geef de kinderen een beetje massage leer. Alle kinderen die ik les heb gegeven vinden het zo leuk om te laten zien wat ze al weten, wat ze al kunnen én ze vinden het ook nog heel fijn om een massage te krijgen! Ik dacht; “Kom, ik ga dit ook organiseren voor kinderen die dit niet op school krijgen en niet bij mij op kinderyoga zitten”.

Dus;  ik masseer OOK!

Is een hele leuke, gezellige workshop waarin ik jullie leer elkaar over de kleren heen te masseren. Je mag je vriend of vriendin meenemen, je papa of mama of misschien wil je broer of zus wel. Het handigst is als je met z’n tweeën komt. Lukt dat niet, ben je alleen of juist met z’n drieën,laat dan je papa of mama even bellen en dan kijken we hoe we dat op kunnen lossen.

Je leert een massage van de schouders en de rug. Je houdt je kleren aan, de massage kan je dus op heel veel plekken geven! Aan tafel, op het strand, misschien weet jij nog wel een plek waar je iemand zou kunnen masseren?

Als je je op wilt geven dan kan je hier naar het formulier, zet er duidelijk bij met hoeveel mensen je komt!
De workshop kost € 7,50, per mens, dit is met wat te drinken en iets lekkers te eten erbij.