24 Juni Nationale massage dag. Wij zijn open!

“Liefdevol en goed aangeraakt worden draagt bij aan een

vriendelijke en accepterende samenleving”

Praktijk Twee Handen zoetermeer

Weet je nog hoe heerlijk het was als je overstuur was en bij je moeder op schoot getrokken werd?

Weet je soms niet goed hoe je je kind kan troosten als hij woedend of verdrietig is?

Lees dan verder

Massageopleiders en massagepraktijken openen hun deuren voor het grote publiek op 24 juni a.s.

Holos Academie voor massagetherapie weet vanuit kennis en ervaring dat goede aanraking en massage heel veel met mensen kan doen. Daarom viert zij haar 30-jarig bestaan met de eerste Nationale Massagedag. Deze dag vindt plaats op zaterdag 24 juni 2017 en staat in het teken van: “Aanraken mag”.

Aanraking is een eerste levensbehoefte. Net als met eten en drinken, kan een mens niet overleven zonder aanraking. Door een ander aan te raken, voelen we ons zelf, terwijl degene die wordt aangeraakt zich gezien voelt. Ondanks die kracht van aanraking, leven we in een maatschappij waar aanraking lijkt te worden weggedrukt door verharding, rationalisering en regelgeving.

De Nationale Massagedag wil daar verandering in brengen en laat het publiek op een toegankelijke manier kennis maken met aanraking. Mensen krijgen de mogelijkheid om het effect van aanraking te ervaren en leren op een laagdrempelige manier hoe ze zelf een ander kunnen aanraken.

Tijdens de Nationale Massagedag openen zo veel mogelijk massageopleiders en massagepraktijken in Nederland hun deuren voor het grote publiek. Zo ook Praktijk Twee Handen met haar locatie in Zoetermeer, Lissenvaart 38.

Op 24 juni opent zij speciaal voor ouders en kinderen haar deuren om 10.00 uur en om 11.00 uur start er een workshop kindermassage. Je leert hoe je het hoofd en de voeten van je kind kan masseren. Heerlijk na school of vlak voor het slapen gaan! Verder leren jullie een massage over de kleren heen die je overal kan geven (en krijgen!). Voor deze workshop is alleen makkelijk zittende kleding vereist.

Vanaf 12.15 uur is er de mogelijkheid om een korte kennismakingsmassage van 30 minuten te boeken, deze massages worden aangepast aan de leeftijd en zijn geschikt voor alle mensen vanaf 4 jaar.

De kosten voor deze kennismakingsmassage zijn € 12,50.

Voor het maken van een afspraak, neem contact op!​

Maaike Frankena van Praktijk Twee Handen is afgestudeerd Holistisch Massagetherapeut en gespecialiseerd in massagetherapie voor kinderen. Massagetherapie wordt door veel zorgverzekeraars(gedeeltelijk) vergoed. Haar achtergrond is kinder-tiener en jongerenwerk. Naast massagetherapie aan volwassenen en kinderen geeft zij ook kinder- en tiener yoga en Yoga met je kind en geeft zij op basisscholen Sociale Vaardigheidstrainingen.

Meer informatie op:

www.lefkracht.nl

Boeken via maaike@lefkracht.nl of 06-22241171